Pokemon Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Morty Maestro

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Morty Maestro Empty Morty Maestro Szomb. Nov. 28, 2015 4:43 pm

Morty Maestro

Morty Maestro

Morty Maestro Trener10

NÉV: Morty Maestro

KOR: 15

KINÉZET: Magas és vékony vagyok, és sötét bőröm van. Nincs semmilyen  különleges testi ismertető jegyem, azt leszámítva hogy lila hajam van. Általában egy világos pulcsit viselek, amin a kedvenc pokém látható, de ha meleg van és leveszem, egy sima póló van rajtam. Ezt sötétszürke farmerrel szoktam hordani.

JELLEM: Kicsit érdekes személyiség vagyok. Először keveset beszélek mikor új emberrel ismerkedem meg, kell egy kis idő amíg elengedem magam, de onnantól kezdve be nem áll a szám. Szeretem a részletekbe menően megvizsgálni a dolgokat, ezért egy jegyzetfüzetet hordok magamnál, amire felírhatom a gondolataim meg más fontos infókat. Nem szeretek sokáig egy dolgot csinálni, vagy egy problémán rágódni, mert megunom, és ilyenkor váltok egy másikra. Ebből a szempontból nem vagyok valami kitartó, de mindig visszatérek a félbe hagyott dolgaimhoz. Szeretek poénkodni, persze csak az után szoktam hogy jobban megnyíltam az embereknek. Ha nézeteltérésem van valakivel, mindig igyekszem érvekkel meggyőzni, és eléggé kompromisszumképes vagyok. Néha nagyon ellustulok, ha nincs motivációm vagy csak egyszerűen kedvem valamihez, inkább csak ülök és csinálom a semmit, de azt rengeteget.

FELSZERELÉS:
- Pokedex Morty Maestro Key_Pok%C3%A9dex_m_Sprite
- 3x Pokéball Morty Maestro Bag_Poké_Ball_Sprite
- Jegyzetfüzet és toll Morty Maestro Bag_Journal_Sprite
- Térkép Morty Maestro Bag_Town_Map_Sprite
- Gyógyszerek (Potion 2x Morty Maestro Bag_Potion_Sprite, Antidote 1x Morty Maestro Bag_Antidote_Sprite)
- Horgászbot Morty Maestro Bag_Old_Rod_VI_Sprite
- Berry-zseb: 2x Cheri berry

POKEMONOK:
Morty Maestro 250px-207Gligar
Goyle (Gligar)
Level 12 (+100/120 EXP)
Nem: hím
Goyle gyakorlatilag Morty pokemon verziója. Egy nagyon hűséges poké, emellett okos, találékony és fürge is, de néha lusta és meggondolatlan, emiatt pedig előfordul, hogy veszít. Szeret harcolni és szereti a kihívásokat. Mikor gazdája feladná, sokszor mégis ő ösztönzi hogy próbálja tovább.
Támadások:
- Méreg Tüske (Poison Sting)
- Homoktámadás (Sand Attack)
- Keményedés (Harden)
- Leütés (Knock Off)
Képesség: Hyper Cutter

Morty Maestro Horsea_by_blackvictini-d4mfium
Ena (Horsea)
Level 11 (+10/110 EXP)
Nem: nőstény
Ena nagyon félénk, de egyúttal nagyon kíváncsi és találékony pokémon. Folyamatosan próbál egyre jobbá válni, hogy büszkék legyenek rá. Egyre szorosabb köteléket alakít ki Goyle-lal és Morty-val.
Támadások:
- Buborék (Bubble)
- Füstfüggöny (Smokescreen)
- Bámulás (Leer)
-
Képesség: Sniper

Morty Maestro 058Growlithe
Summer (Growlithe)
Level 9 (+30/90 EXP)
Nem: hím
Summer magányosan élt egy út mellett, ennél fogva meglehetősen bizalmatlan. Nagyon szereti a Cheri berry-t. Forrófejű, de képes arra, hogy tanuljon a hibáiból. Természetéből adódóan társas lény lenne, ezért Morty azon dolgozik, hogy elfogadtassa magát és a többi pokemonját vele.
Támadások:
- Harapás (Bite)
- Üvöltés (Roar)
- Parázs (Ember)
- Bámulás (Leer)
Képesség: Intimidate

VISZONYA A TÖBBI KARAKTERREL:
- Játékosok:
-- Jaden Knight: Goldenrod City-ben találkoztak és ismerkedtek meg, ahol közösen keveredtek bele egy kalandba.
-- Steve Gail: Cherrygrove-ban találkoztak először, majd később véletlenek folytán újra egymásba futottak.
- NJK-k:
-- John & Dill: az elbukott Rakéta Csapat két megmaradt tagja, akik egy titokzatos főnöknek dolgoznak a csapat felélesztésén. Újra és újra zavaró tényezők Morty utazásai során.
--

--------------
Pénz: 1000$ + 14000$ a Sableye Bankban

KRONOLÓGIA:
- Előtörténet
- Aggron & Mawile koncert (KALAND) (+Jaden Knight)
- Horsea fogás
- Véletlenek (KALAND) (+ Steve Gail)
- Growlithe fogás
- Spinarak Invázió (ÉLMÉNY)
- Vs Ledyba

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Similar topics

-

» Morty Maestro
» Ecruteak City-Morty

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.